Domeinamen - WebscapadesWebscapades

Home
   Registrars
      Your Hosting
      n-media
      Webscapades
      One.com
      WideXS
   Registratie
   DNS
   Privacy Policy


Webscapades

Bedrijf en diensten
Het Bedumse internetbedrijf Webscapdes biedt een uiterst voordelig en geïntegreerd dienstenpakket aan. Het pakket kost €2,99 en bestaat uit hosting, domeinnaamregistratie en de keuze uit een groot aantal professionele website-ontwerpen.
Het Content Management Systeem (CMS), het instrument waarmee de aangeboden ontwerpen door de klant zelf aangepast en onderhouden kunnen worden, is zeer gebruikersvriendelijk: iedere willekeurige computergebruiker kan er met enkele muisklikken in zeer korte tijd een professionele website mee bouwen.

WebscapadesAanvullende dienstverlening
Naast webdesign en webhosting biedt Webscapades zogenaamde tekstservices aan. Deze bestaat uit twee componenten. Het eerste behelst een aantal tips over het schrijven voor websites, die gratis en vrij toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast kunnen klanten via een digitaal aanvraag- en invulformulier tekst kopen voor slechts €10,- per pagina.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit kleine ondernemers, vrijetijdsverenigingen, hobbyclubs en particulieren die zich professioneel willen presenteren op het internet maar een klein budget hebben.Zoek hier jouw domeinnaam
  Home < Registrars < Webscapades
Copyright © Domeinamen - All Rights Reserved.